Onze Basic sloep

Een heel fijn bootje dat gemakkelijk direct op de motor bestuurd wordt. Lekker met de zon in je gezicht en de wind door je haren de Loosdrechtse Plassen op. Al is de boot maar 4,5 meter lang, door het handige ontwerp kan je er met 6 personen op varen. Je spullen kan je gemakkelijk droog opbergen in twee ruime opbergbakken.

Onze Luxe sloep

Houd je meer van comfort? Kies dan voor de Luxe sloep. Je vaart dan niet alleen met een zwaardere motor, maar je hebt ook een stuurwiel wat het varen nog makkelijker maakt. De cabriokap zorgt ervoor dat je droog blijft bij een beetje regen en geeft schaduw op een zonnige zomerdag. Als je volop van de zon wilt genieten dan kan de cabriokap neergeklapt worden.

Meer info over onze sloepen

De Whaly Classic is een degelijk Nederlands kwaliteitsproduct. Een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). De robuuste en elegante sloep is vrijwel onzinkbaar en onverwoestbaar. Een stabiele boot die bovendien erg veilig is door de hoge wanden en diepe kuip. Dit model heeft comfortabele zitplaatsen en genoeg opbergruimte. Het eigentijdse design en de praktische indeling maakt het tot een ideale boot voor dagtochten.

 

Wil je een sup huren of een E-foil les boeken?

Ga dan naar MORE FUN

Voor de liefhebber de specificaties:

Materiaal Rotatiegegoten Polyethyleen (100% recycleerbaar), UV gestabiliseerd, dubbelwandige constructie uit één geheel. 100% recyclebaar
Lengte 4,37 meter
Breedte 1,89 meter
Hoogte 1,05 meter
Spiegelhoogte
0,67 meter   (Langstaart)
Gewicht 340 kg