Supverhuur

Huur een sup en peddel vanuit onze haven direct de Loosdrechtse Plassen op. We verhuren stabiele, inflatable supboards voor beginners en gevorderden. De boards zijn 335 cm lang, 86 cm breed en 15 cm dik en dus groot genoeg om met twee personen op te suppen. De maximale belasting van het board is 150 kg.

Prijzen:
3 uur: € 25,- Euro
Hele dag (7 uur): € 50,- Euro

Je kan bij ons op de haven pinnen of contant betalen.

Boek een sup

Tijden:
Tussen 9:30 uur en 17:00 uur
Van 15 juni t/m 15 augustus ook ‘s avonds mogelijk

Bel of app ons om te reserveren: +31 6 44 66 86 36

De huur van de sup is op eigen risico. We verwachten dat je zorgvuldig omgaat met de gehuurde sup. Verloren of kapotte peddels en schade aan de sup, vin of leash dienen te worden vergoed. Neem je legitimatiebewijs mee zodat we kunnen checken of we de sup aan de juiste persoon meegeven en of je minstens 18 jaar bent. Ben je jonger dan 18, neem dan een meerderjarige mee voor de ondertekening van de huurovereenkomst. Mocht het slecht weer worden of te hard waaien dan verplaatsen we de huur van de sup naar een dag met beter weer.

E-foilen

2Foil Nederland biedt E-foil lessen aan voor jong en oud. E-foilen is de meest makkelijke surfsport die er te leren valt. E-foilen is zero-emission, heeft geen hekgolf als je aan het foilen bent en is ook met de juiste instructie een van de meest veilige boardsporten die er zijn en bovenal is de funfactor gegarandeerd voor ieder niveau.

2Foil is een van de eersten die e-foil lessen aanbiedt in Nederland, ervaren 2Foil instructeurs zorgen voor de meest optimale beleving van vliegen boven het water. We bieden privélessen, duo-lessen en groepslessen. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje, teambuilding, groepsevent of vrijgezellenactiviteit, dan hebben wij de oplossing voor jullie. Heb je interesse om een E-foil te kopen, dan kunnen wij je op weg helpen met voor jou een passend aanbod van verschillende merken E-foils. Vraag naar onze mogelijkheden voor lessen, verhuur en verkoop van E-foils via een whatsapp bericht aan +31-649869127.

Als je een les op onze gezellige locatie in Loosdrecht wilt boeken, klik dan hier.

 

Picknick-box

Lekker aanmeren op de Meent of Marcus Pos voor de lunch? Of gezellig picknicken op een van de eilandjes op de Vuntusplas? Bestel vooraf bij ons een picknick-box via +31 6 44 66 86 36.

 

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras vrienden of familie met een heerlijk dagje op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. Bepaal zelf de waarde (bijvoorbeeld een dag een Luxe sloep) en breidt het eventueel uit met een goed gevulde picknick-box. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken een cadeaubon